Škoda-verkkokauppa

Sopimus- ja käyttöehdot

Näitä ehtoja sovelletaan Skoda.fi -verkkopalvelun kautta tehtyihin autotilauksiin, jossa myyjä ja ostaja eivät ole samanaikaisesti läsnä ja kauppa tapahtuu kokonaan verkkopalvelussa, sähköpostilla tai muilla viestintävälineillä.

Sisältö Tilaus- ja ostoehdot Maksuehdot Toimitusehdot

1. Tilaus- ja ostoehdot

1.1 Tilaaminen ja tilauksen seuraaminen

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin.

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu pääosin sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakas pystyy tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan tilauksen tilaa ja toimituksen etenemistä sähköpostien avulla.

Sitova kauppasopimus astuu voimaan, kun asiakas on allekirjoittanut sopimuksen LähiTapiola Rahoituksen verkkopalvelussa pankkitunnuksillaan. Tuotekuvissa esiintyvät tuotteet saattavat poiketa tarjotusta tai sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu kyseiseen kokoonpanoon.

1.2 Hinnat

Verkkokaupassa ilmoitetut tuotekohtaiset kokonaishinnat sisältävät aina voimassa olevan arvonlisäveron sekä arvioidun autoveron määrän ellei toisin mainita.

Verkkokaupalla on oikeus muuttaa olemassa olevia hintoja ja olla myymättä tuotetta ilmoitettuun hintaan, mikäli kyseessä on selkeä hintavirhe.

Selvissä tuote- tai hintavirhetapauksissa Skoda.fi voi vedota erehdykseen ja pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo. Esimerkiksi jos verkkokaupassa myydään tuotetta ilman hintaa tai arvolla 0,00 euroa tai jos 30 000,00 euron tuotetta myydään erehdyksen vuoksi 3 000,00 eurolla.

1.3 Tilausvahvistus ja tilauksen peruminen

Verkkokaupassa tehdyn tilauksen jälkeen skoda.fi lähettää automaattisen tilausvahvistuksen, jossa on nähtävillä tilauksen tiedot ja ohjeet tilauksen seuraamiseen. Asiakas on aina velvollinen tarkistamaan, että tilausvahvistuksen tiedot ovat oikein. Vahvistuksen puuttuminen tarkoittaa, ettei tilaus ole rekisteröitynyt oikein järjestelmäämme. Tällaisessa tapauksessa asiakkaan on otettava viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia onlinesale@skoda.fi.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa missä tahansa vaiheessa sopimusehtojen mukaisesti. Mikäli tilaus perutaan siinä vaiheessa, kun tuote on jo matkalla asiakkaalle eikä toimitusta voida enää perua, peruutuksesta aiheutuneet mahdolliset kustannukset veloitetaan asiakkaalta. Mikäli asiakas haluaa perua tekemänsä tilauksen, on hänen oltava mahdollisimman pikaisesti yhteydessä asiakaspalveluumme.

Helkama-Auto pidättää itsellään oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tilattua tuotetta tai sitä korvaavaa tuotetta ei ole enää saatavilla. Kauppa katsotaan tällöin purkautuneeksi, ja LähiTapiola Rahoitus palauttaa asiakkaalle vastaanottamansa maksusuoritukset. Tällaisissa tapauksissa Helkama-Auto on yhteydessä asiakkaaseen ja sopii toimenpiteistä.

2. Maksuehdot

Auto maksetaan osamaksusopimuksella, jonka asiakas tekee LähiTapiola Rahoituksen verkkopalvelussa. Auton omistus siirtyy asiakkaalle, kun kaikki osamaksusopimuksen mukaiset maksuerät on maksettu tai osamaksusopimuksen velkapääoma lisättynä mahdollisilla avoimilla maksuilla, koroilla ja kuluilla on suoritettu. Asiakas voi suorittaa kerralla koko velan maksun LähiTapiola Rahoitukselle kesken suunnittelun mukaisen sopimusajan. Ajankohtaisen loppuvelan määrä tulee tarkistaa LähiTapiola Rahoituksen verkkopalvelusta tai asiakaspalvelusta. Tarkemmat yhteystiedot ja pääsy verkkopalveluun osoitteesta www.lahitapiolarahoitus.fi .

LähiTapiola Rahoituksen osamaksusopimuksen sekä etämyynnin ja kotimyynnin ehdot.

3. Toimitusehdot

Auto pyritään toimittamaan asiakkaalle kahden viikon kuluessa tilauksen vahvistamisesta. Auto luovutetaan luovutushuollettuna asiakkaan kanssa erikseen sovittavalla tavalla joko Škoda jälleenmyyjäliikkeessä tai kotiin toimitettuna. Lopullinen toimitusaika voi poiketa ilmoitetusta. Toimitusajan poiketessa oleellisesti sovitusta, sovelletaan autokaupan yleisiä kauppa- ja tilaussopimusehtoja.

3.1 Toimituskustannukset

Verkkokaupassa myytävillä ajoneuvoilla on kiinteä toimituskulu, joka on ilmoitettu tuotteen hintaerittelyssä ja laskettu mukaan tuotteen kokonaishintaan.

Yhteystiedot

Helkama-Auto Oy
Škoda Suomi
Lautamiehentie 3
02770 Espoo

sähköposti: onlinesales@skoda.fi
y-tunnus: 0195766-4

Sivustollamme ei valitettavasti ole tukea Internet Explorer -selaimelle.
Vaihdathan ystävällisesti johonkin tuettuun selaimeen: Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge tai Apple Safari